top of page
DSC08452 2-min.jpg

Tjenester vi tilbyr

Utforsk vårt brede utvalg av skreddersydde tjenester som dekker behovene til både bedrifter og privatpersoner. Hancom er klar til å levere kvalitetsløsninger som oppfyller dine unike krav. Ta en nærmere titt på våre tjenester og kontakt oss for en uforpliktende samtale, hvor vi sammen kan finne ut hvordan Hancom kan bli din pålitelige partner.

Prosjektering

Prosjektering

Vi håndterer prosjektering, prosjektledelse og dokumentasjon for alle typer prosjekter innen fibernett, kobbernett og kabel-TV-nett. 
 

Under prosjekteringen utfører vi grundige undersøkelser og kartlegger både muligheter og begrensninger i det aktuelle området. Vi forhandler med offentlige etater og eiendomsbesittere for å sikre smidig gjennomføring. I tillegg utarbeider og dokumenterer vi detaljerte og funksjonelle nettverksplaner.

Fibernett

Fiber

Etterspørselen etter bredbånd via fiber øker i Norge, og vi installerer fiberkabel i stadig flere boliger og bedrifter. Fibernett er kjent for sin stabilitet og sikkerhet, og gjør det mulig å få TV og telefoni levert via samme linje som bredbåndet.
 

Et fibernett består av fiberkabler samt elektronisk og fiberoptisk utstyr. I fibernett sendes signalene ved hjelp av lys, noe som gir svært høy kapasitet og mulighet til å overføre enorme mengder informasjon mye raskere enn tradisjonelle bredbåndslinjer.

HFC

Mange kunder foretrekker en løsning med såkalt kabel-TV-nett. Fordelene med kabel-TV-nett er at TV-sendingene overføres på andre frekvenser enn tradisjonell kringkasting, noe som åpner for toveis trafikk, som bredbånd og telefoni, samt en rekke tilknyttede tjenester. Dette nettet er både stabilt og sikkert, og gir stor valgmulighet og kapasitet.

Kabel-TV-nett refererer til TV-signaler som overføres via fiberkabler og/eller koaksialkabler, også kjent som HFC-nett (Hybrid Fiber Coaxial). I motsetning til tradisjonell kringkasting, benytter kabel-TV en etablert infrastruktur for signaloverføring.

HFC
Graving

Graving

Hancom AS utfører alle typer oppdrag innen graving og trekking av kabler, enten det gjelder rør i bakken eller kabler i luften. Vi har åtte gravemaskiner på 5 til 15 tonn, tre lastebiler, samt alt annet nødvendig utstyr. Våre maskinførere har lang erfaring og alle nødvendige sertifikater og sikkerhetskurs.

I tillegg har vi en stor stab med håndgravere som gjør jobben manuelt. Derfor er ingen jobb for liten – eller for stor.

Trenching

Trenching

Microtrenching er en innovativ metode for installasjon av underjordisk infrastruktur, som fiberoptiske kabler. Ved å lage smale og grunne grøfter, minimerer denne teknikken forstyrrelser i eksisterende infrastruktur og reduserer kostnader. Microtrenching gir raskere installasjonstider, noe som gjør den ideell for urbane områder. Denne metoden lar oss tilby effektive og pålitelige tilkoblingsløsninger for telekommunikasjon med minimal påvirkning på eksisterende infrastruktur sammenlignet med tradisjonelle gravearbeider.

bottom of page