top of page
DJI_0104 2-min.jpg
Ledige stiliner

Ledige stillinger i Hancom AS

Avdelingsleder for graving/maskin i Hancom

En spennende stilling som gir deg det overordnede ansvaret å lede og utvikle vår graveavdeling, sikre høy standard og opprettholde kvalitet og sikkerhet. Velkommen inn i varmen hos Hancom! 

Din fremtidige utfordring 

Du leder avdelingen og kollegene dine med stort engasjement, gjennomfører kvalitetssikringer og implementering av prosedyrer for kvalitetskontroll. Du samarbeider godt med prosjektlederne for å forsikre overholdelse av standarder. Videre inngår ansvar for HMS-arbeid og avvikshåndtering. Tjenesten består av både kontorarbeid og feltarbeid.   

 

Som ansatt hos Hancom tilbyr vi deg en konkurransedyktig lønn, gode arbeidsvilkår, samt mulighet til å delta i våre spennende prosjekter.  

 

Hva sier medarbeiderne om livet hos Hancom?

” Jeg lærer veldig mye fra mine kolleger, og opplever at vi har et godt samarbeid i bedriften. Det er korte beslutningsveier, og man får muligheten til å påvirke bedriftens retning og beslutninger.”

 

”Hancom tilbyr frihet under ansvar, med store utviklingsmuligheter og beslutningsmuligheter i en spennende bransje under utvikling. Hancom har hyggelige medarbeidere og ingen dager er like.”

 

Hvem er du?

Vi håper at du er en strukturert og resultatorientert person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du vet hvordan man leder et team og er utdannet ingeniør innenfor anleggsområdet (bachelor/mastergrad) eller teknisk fagskoleutdanning innenfor anleggsfag kombinert med erfaring. 

 

Dette ønsker vi oss hos vår neste avdelingsleder: 

 • Kompetanse innenfor HMS 

 • Minst 3 års erfaring med arbeid innenfor tiltaksnivå 2 utførelse av vei- og grunnarbeid

 • Flytende språk, både i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

 • Erfaring med standarder og prosedyrer fra Direktoratet for Byggekvalitet

 

Om Hancom

Vi er dedikerte eksperter på grave- og installasjonsoppdrag. Som en omfattende totalleverandør innenfor dette feltet, tar vi hånd om alle aspekter fra start til slutt. Vårt erfarne team er spesialisert i prosjektering og planlegging for å sikre at hvert oppdrag blir gjennomført på en effektiv og profesjonell måte. I tillegg til å ta oss av graving og installasjon, tar vi også ansvar for å montere og installere nødvendig utstyr i hjemmet ditt. Uansett om det er et stort anleggsprosjekt eller en mindre installasjon, kan du stole på at vi leverer resultater av høy kvalitet.

Gravemaskinfører

Ledige stillinger i Hancom AS

Hancom AS søker erfarne gravemaskinførere

Vi søker stødige og dyktige maskinførere med en god erfaring.

Som ansatt hos oss vil du jobbe på en av våre 5,5 tonns maskiner, og i all hovedsak grave kabelgrøfter for våre oppdragsgivere.

 

Du bør ha minimum 2000 timer arbeidserfaring fra gravemaskinarbeid, i tillegg må du ha norsk maskinfører-bevis/utenlandsk bevis godkjent av Arbeidstilsynet og førerkort klasse B. Det er en meget stor fordel dersom du også har førerkort klasse CE.

 

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn, bedriftslegeordning og nødvendige sikkerhetskurs.

 

Det er ønskelig at du sender oss en kortfattet søknad, CV med referanser, kopi av attester, samt kopi av kompetansebevis og førerkort.

 

Det er til sammen 3 ledig stillinger.

 

Søknadsfrist: 30 april 2024

Stillingsprosent: 100%

Sted: Oslo og jobb i delegasjon

Lastebilsjåfør

Ledige stillinger i Hancom AS

Vi søker flere lastebilsjåfører til sesongarbeid

Vi søker stødige og dyktige lastebilsjåfører som bistår oss i sesongtiden

Vi søker stødige og dyktige lastebilsjåfører som bistår oss i sesongs tiden.
Som vår ansatt vil du jobbe i et av våre maskinlag som i all hovedsak graver kabelgrøfter for våre oppdragsgivere. Du vil bli ansvarlig for henting og bortkjøring av fyllmasser, samt pålasting og utkjøring av våre 5,5 tonns gravemaskiner. Du må også påregne arbeid utenfor lastebilen sammen med maskinlagene, og derfor ikke være redd for å ta i et tak.
Du må ha erfaring fra lignende arbeid, og evne å kjøre tipp- og krokbil. Du må ha førerkort klasse B og C samt med sjåførkort.
Kvaliteter vi ser etter:

 • Strukturert og organisert personlighet

 • Selvgående og proaktiv

 • Stor arbeidskapasitet

 • Du trives med selvstendig arbeid, men jobber også godt i team

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn, bedriftslegeordning og nødvendige sikkerhetskurs.
Det er ønskelig at du sender oss en kortfattet søknad, CV med referanser, samt kopi av førerkort via søknadsskjemaet eller til stilling@hancom.no

Det er 2 ledig stillinger.

Søknadsfrist: 30 april 2024
Stillingsprosent: 100% i sesongs tiden
Sted: Oslo og jobb i delegasjon

Jobbsøknad
Send jobbsøknad

Jobb hos oss

Bli en del av vårt dynamiske team

Ønsker du å være en del av et selskap som er banebrytende innen graving og installasjon? Velkommen til Hancom AS, hvor vi søker etter lidenskapelige enkeltpersoner som ønsker å forme fremtidens infrastruktur og skape varige resultater.

Hvorfor Hancom?
 

 1. Spennende prosjekter: Bli en nøkkelperson i utførelsen av spennende og utfordrende prosjekter innen graving og installasjon.Hos Hancom får du sjansen til å jobbe med cutting-edge teknologi og innovative løsninger.

 2. Teamarbeid og samarbeid: Vi tror på kraften av et samarbeidende team.Hos Hancom blir du en del av en gruppe profesjonelle som støtter hverandre, deler kunnskap og feirer suksess sammen.

 3. Utfordrende karrieremuligheter: Hancom forstår at din karriere er en reise. Vi tilbyr utfordrende oppgaver og karrieremuligheter som lar deg vokse både personlig og profesjonelt.

 4. Sikkerhet og bærekraft: Sikkerhet er vår prioritet, og vi tar stolthet i å utføre arbeidet vårt med fokus på bærekraftige praksiser. Hancom er dedikert til å bygge en trygg og bærekraftig fremtid.

   

Ledige stillinger
 

Utforsk våre ledige stillinger og bli med på vår suksessreise. Enten du er en erfaren fagperson eller en nyutdannet med et ønske om å lære, har Hancom plass til deg. Vi er på utkikk etter dedikerte enkeltpersoner som deler vår visjon om å sette standarden for graving og installasjon.

Slik søker du
 

Bruk skjemaet "Send jobbsøknad" på denne siden til å sende inn søknaden din. Søknaden består av 3 trinn. På trinn 3 kan du laste opp CV-en din sammen med et eventuelt brev til søknaden. Vi vurderer alle søknader fortløpende.

Lærlingplasser

Form fremtiden med Hancom!

Drømmer du om å bli en ekspert innen graving og installasjon? Ta det første skrittet mot din karriere ved å bli en lærling hos Hancom AS, et ledende selskap som setter standarden for innovasjon og kvalitet innen anleggsbransjen.

Hvorfor velge en lærlingplass hos Hancom
 

 1. Hands-on opplæring: Hos Hancom får du praktisk erfaring fra dag én. Vår lærlingopplæring gir deg muligheten til å jobbe direkte med erfarne fagfolk, lære bransjens beste praksiser og få verdifull hands-on opplæring.

 2. Mentorordning: Vi tror på støtte og veiledning. Som lærling hos Hancom vil du ha tilgang til en mentorordning, hvor erfarne fagfolk er dedikert til å hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter og karriere.

 3. Innovative prosjekter: Bli en del av teamet som realiserer spennende og innovative prosjekter. Hancom gir deg muligheten til å jobbe med cutting-edge teknologi og bidra til å forme fremtiden innen graving og installasjon.

 4. Karriereveiledning: Vi investerer i din fremtid. Gjennom vår lærlingopplæring tilbyr Hancom omfattende karriereveiledning, hjelper deg med å kartlegge dine mål og støtter din faglige utvikling.
   

Hvordan søke lærlingplass hos Hancom

Trykk på knappen nedenfor for å kontakt oss. Vi søker etter engasjerte individer som ønsker å ta steget inn i anleggsbransjen og skape en varig karriere. Send inn din søknad, og bli med på reisen mot å bli en ekspert innen graving og installasjon hos Hancom AS. Lærlingplass hos oss - din vei til en spennende og utfordrende karriere!

Send søknad om lærlingplass
Søk lærlingplass
bottom of page