top of page

Personvern

Vi i Hancom AS tar personvern på alvor og er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger når du besøker vår nettside eller benytter deg av våre tjenester. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem, og hvilke rettigheter du har i forbindelse med behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

Når du besøker vår nettside, kan vi samle inn visse opplysninger automatisk, slik som IP-adresse, nettlesertype, språkinnstillinger og informasjon om dine interaksjoner med nettsiden. Vi kan også be om at du gir oss personopplysninger frivillig, for eksempel når du sender oss en forespørsel eller bestiller en tjeneste.

Hvordan bruker vi opplysningene?

Vi bruker de innsamlede opplysningene til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden, tilpasse innholdet etter dine preferanser, behandle dine forespørsler. Vi kan også bruke opplysningene til å sende deg relevant informasjon om våre produkter og tjenester, med mindre du har valgt å reservere deg mot slike henvendelser.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til de personopplysningene vi har om deg, samt be om retting eller sletting av feilaktige eller unødvendige opplysninger. Du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt, og motsette deg behandlingen av dine personopplysninger for direkte markedsføring. Vi vil behandle slike henvendelser i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Databeskyttelse og sikkerhet

Vi tar alle nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at dine personopplysninger er beskyttet mot uautorisert tilgang, endring eller sletting. Vi begrenser også tilgangen til dine personopplysninger til våre ansatte og samarbeidspartnere som trenger tilgangen for å utføre sine oppgaver.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss via kontaktopplysningene nedenfor. Vi vil svare på din henvendelse så snart som mulig.

Hancom AS
Adresse: Professor Birkelandsvei 36, 1081 Oslo
E-post: kontakt@hancom.no
Telefon: (+47) 45 45 45 02

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når som helst for å reflektere eventuelle endringer i våre tjenester eller gjeldende personvernlovgivning. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke denne erklæringen for å holde deg oppdatert om hvordan vi beskytter dine personopplysninger.

bottom of page