top of page
DSC08313-min.jpg

Om Hancom

Totalleverandør av alt innen graving og installasjon

Vi er dedikerte eksperter på grave- og installasjonsoppdrag, og som en omfattende totalleverandør innenfor dette feltet, tar vi hånd om alle aspekter fra start til slutt. Vårt erfarne team er spesialisert i prosjektering og planlegging for å sikre at hvert oppdrag blir gjennomført på en effektiv og profesjonell måte. I tillegg til å ta oss av graving og installasjon, tar også ansvar for å montere og installere nødvendig utstyr i hjemmet ditt. Uansett om det er et stort anleggsprosjekt eller en mindre installasjon, kan du stole på at vi leverer resultater av høy kvalitet.

Sikkerhet

I Hancom prioriterer vi sikkerheten til våre medarbeidere over alt annet når det gjelder grave- og installasjonsoppdrag. Vi erkjenner at kompetanse og trygghet er avgjørende for en vellykket arbeidsdag. Derfor sørger vi for at alle våre ansatte gjennomgår grundig opplæring i bruk av verktøy og utstyr som brukes i våre oppdrag. I tillegg tilbyr vi grundig opplæring i grunnleggende sikkerhetsprosedyrer. Vi tror at ved å investere i våre ansattes ferdigheter og sikkerhet, er vi i stand til å levere tjenester av høy kvalitet samtidig som vi opprettholder en trygg arbeidsmiljø for alle involverte parter.

Alle våre montører har:

  • Kompetansebevis på fallsikring

  • Kompetansebevis på arbeid langs vei (arbeidsvarslingskurs)

  • Årlig trening i stolpe og nedfiring.

Alle våre maskinførere har:

  • Maskinførerbevis

  • Kompetansebevis på arbeid langs vei (arbeidsvarslingskurs)

Hancom AS har:

  • Ekomnett-autorisasjon fra Post- og teletilsynet

Effektiv drift

I en gjennomsnittssesong, står vi støtt med over 100 dedikerte ansatte hos Hancom, og mange av dem har vært lojale medarbeidere siden våre spede begynnelse. Deres kontinuerlige engasjement og erfaring sikrer at vi leverer konsekvent høy kvalitet og skaper tilfredse kunder - hver eneste gang. Vi verdsetter deres ekspertise og dedikasjon som har bidratt til å bygge vår suksesshistorie.

Gjennom årene har vi målrettet utviklet solide kompetanseområder og effektive systemer som danner grunnlaget for vår smidige og effektive drift. Vår kunnskapsrike stab og velprøvde metoder gjør at vi kan håndtere utfordringer og oppgaver på en effektiv og profesjonell måte. Vi er stolte av å kunne tilby en sømløs opplevelse for våre kunder, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet i våre produkter og tjenester.

Med en kompakt og effektiv administrasjon er vi i stand til å være konkurransedyktige både når det gjelder kvalitet og pris. Vi forstår betydningen av å holde tritt med markedet og være tilpasningsdyktige for å møte kundenes behov. Vårt fokus på kontinuerlig forbedring og innovasjon gjør at vi kan tilby våre tjenester til attraktive priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Vårt engasjement for kundetilfredshet har alltid vært vårt fremste mål, og vi er dedikert til å levere produkter og tjenester som overgår forventningene. Vi setter stor pris på tilliten kundene viser oss, og vi tar deres tilbakemeldinger på alvor for å forbedre oss kontinuerlig.

Sammen med vårt team av dedikerte ansatte, våre effektive systemer og vår kontinuerlige streben etter kvalitet og kundetilfredshet, ser vi lyst på fremtiden. Vi er forpliktet til å forbli en pålitelig og ledende aktør i vår bransje, og ser frem til å fortsette å levere enestående resultater for våre kunder.

bottom of page